skip to Main Content

Boek verkrijgbaar

Het boek news-Werkenaansamenwerking_small‘Werken aan samenwerking – Naar effectieve organisaties met Enterprise Engineering’  van Theo Janssen, uitgegeven via Scriptum, is nú verkrijgbaar via o.a. managementboek.nl en bol.com (https://www.managementboek.nl/boek/9789055949151/werken-aan-samenwerking-theo-janssen#over)

Professor A. Heertje over dit boek: Theo Janssen heeft een fraai boek geschreven. Hij beschouwt samenleving en organisaties vanuit een exacte benadering. Met het blootleggen van constructiefouten sluit hij aan bij social engineering. Daarvan moet het komen willen wij bedrijfsleven en maatschappij verbeteren.

Rob Bakker, Manager Change Office Rabobank Nederland, over dit boek: Enterprise Engineering heeft me geholpen om in te zien dat samenwerkingsproblemen niet altijd te herleiden zijn tot onwil of onkunde, maar dikwijls al ingebakken worden tijdens het organisatieontwerp. Dit boek is een must voor iedereen die organisaties rigoureus efficiënter en effectiever wil maken door ’t opsporen en oplossen van verborgen weeffouten in de samenwerking.

 

Back To Top